Corona update 11 mei 2020

Inmiddels hebben de gemeente, het NOCNSF en de NJBB protocollen gemaakt om het buiten sporten mogelijk te gaan maken. Het bestuur van Folâtre heeft afgelopen zaterdag gekeken naar de mogelijkheden voor onze vereniging en de volgende besluiten genomen.  

Opening accommodatie
Op dit moment vinden wij het nog niet verantwoord om te gaan spelen. Wij blijven dicht tot 1 juni. Als de versoepeling van maatregelen de komende weken goed uitpakt gaan wij op dinsdag 2 juni de poorten openen. Voordeel is daarbij ook dat we dan wellicht het terras mogen gebruiken. Besluitvorming hierover volgt binnenkort.    Op dinsdagmiddag 2 juni gaan wij open van 13:30 tot 16:00. Die avond zijn wij dan open van 19:30 tot 22:00 uur. Voorlopig zijn we vanaf 2 juni alleen op dinsdag geopend. Wij gaan dat later evalueren en een besluit nemen over een verruiming van de openingstijden op de donderdag en zaterdag.   

Protocol Folâtre
Alle maatregelen die voor ons van toepassing zijn, hebben wij puntsgewijs ondergebracht in een eigen protocol. Deze sturen wij jullie hierbij in de bijlage. Willen jullie deze goed doornemen en daarna voor jezelf beslissen of je op 2 juni wil komen spelen. Wij benadrukken dat het overgrote deel van onze leden in de risico-groep zit en gaan ervan uit dat jullie daar rekening mee houden.   Het protocol gaat er vanuit dat de kantine, het boulodrome en het terras gesloten zijn. Mochten er mogelijkheden komen om het terras te openen, zullen we het protocol daar nog op aanpassen.

Klik hier voor het Corona protocol van Folâtre

Aanmelden
Om een idee te krijgen van het aantal spelers dat komt spelen, willen wij graag dat leden zich vantevoren aanmelden. Wil je dus op 2 juni komen spelen, stuur een mailtje naar ons. Geef dan aan op welk tijdstip je komt en of je alleen, samen of met zijn vieren komt.   Wij kijken er naar uit om jullie weer te verwelkomen bij Folâtre! Voor vragen, opmerkingen of het aanmelden: mail ons op bestuur@folatre.nl

Bestuur CdP Folâtre
Janny, Hans-Willem, Roel, Leen en Gertjan