NPC dag 1

Net als vorig jaar zullen we na elke speelronde een kort verslag publiceren. Elk team zal in het kort hun belevenissen met ons delen.

Folâtre 1
Op 29 september begon weer het nieuwe seizoen. Folâtre 1 is er weer opgebrand om zo hoog mogelijk te eindigen in de 2e divisie. Met de nieuwe indeling, i.p.v. naar het oosten speelt Folâtre 1 voornamelijk tegen teams uit de omgeving Amsterdam, acht Folâtre  1 zich niet kansloos voor de eerste 3 plaatsen.

Folâtre 1 begon dus met goede moed aan de ontmoeting tegen Les Miles Iles. Folâtre 1 speelde thuis dus begon met een voordeel. Na de eerste ronde doublette stond Folâtre 1 met 2-1 voor.

Met een kleine wijziging in de bezetting begon Folâtre 1 met de tripletten partijen. Waar vorig seizoen de tripletten partijen erg moeizaam verliepen ging het dit keer erg goed. Met duidelijke overwinningen stond Folâtre 1 na de 2e ronde met 4-1 voor. Het punt was al binnen. Nu nog voor de volle winst. Met de laatste ronde liet Folâtre 1 zien gegroeid te zijn. Folâtre 1 wint met 6-2. Hiermee staat Folâtre 1 voorlopig bovenaan in de 2e divisie 2002.

Hans-WIllem

Folâtre 2
Op zaterdag 29 september speelden we de 1e ronde tegen Zoetermeer 2. Deze wedstrijden vonden plaats bij Dgw in Den Haag, omdat er bij Zoetermeer een nieuwe hal wordt gebouwd.
Verschillende leden van ons team waren nog met vakantie, dus zochten wij nog een invaller. Ton Ermerins was gelukkig bereid in te vallen. Omdat het mooi weer was, is er die dag buiten gespeeld.
Uiteindelijk trokken wij aan het kortste eind. We verloren met 3-5. Een valse start en het had andersom moeten zijn. Helaas pindakaas, dan hadden we beter moeten spelen. Ton bedankt voor het invallen.

Teamcaptain Roel
 
Folâtre 3
Het leek een makkelijke middag te gaan worden want na de eerste doublette ronde was het vrij eenvoudig 3-0 voor Folatre. Of het dan gemakzucht is,of onderschatting, wie het weet mag het zeggen.Maar een feit is dat er na de eerste ronde als een krant is gegooid.

Allereerst ging de triplette ronde verloren, en tegenstander Zoetermeer kreeg weer moed. In de laatste ronde ging het niet veel beter, en gelukkig wisten Bea en Hans wel hun partij te winnen, en was de eindstand 4-4. Een slecht begin van de NPC competitie, en een wedstrijd om gauw te vergeten.

Bert Q