Update Corona-virus

Update Corona-virus, 22 maart 2020

Beste leden van Folâtre,
Zoals u waarschijnlijk uit het nieuws al heeft vernomen zijn o.a. alle sportaccommodaties gesloten t/m 6 april 2020. Zo ook Folâtre. Dat betekent dat de ledenvergadering niet zal doorgaan. Deze zal tot nader orde worden uitgesteld.

Het bestuur heeft gezien alle ontwikkelingen ook besloten om de volgende activiteiten te annuleren:
– 8 april: Paaskaarten
– 18 april: Mini/Maxi toernooi
– 27 april: Oranjetoernooi

Voor het Open Pijnackers Dameskampioenschap van 2 mei wachten we nog even met een besluit. We begrijpen dat het niet mee valt zo zonder alle clubactiviteiten. Om de leden toch de mogelijkheid te bieden om contact met elkaar te onderhouden heeft het bestuur een WhatsApp groep aangemaakt “Folâtre samen sterk”. U kunt zich daarvoor melden door uw 06 nummer door te mailen naar bestuur@folatre.nl. Wij voegen u dan toe. Hiermee kunnen we elkaar op de hoogte houden, elkaar eventueel hulp bieden en elkaar wellicht opbeuren. 

Uiteraard zal het bestuur u ook via de mail op de hoogte blijven houden. Heel veel sterkte de komende periode en voor vragen kunt u altijd bij bestuur@folatre.nl terecht.

Bestuur CdP Folâtre
Janny, Hans-Willem, Roel, Leen en Gertjan

Update Corona-virus, 13 maart 2020

Beste leden van Folâtre, 
Het zal u niet zijn ontgaan dat op dit moment in heel Nederland maatregelen worden getroffen tegen het Corona virus. De NJBB heeft al geacteerd op de situatie door alle activiteiten van komend weekend te annuleren. Ook wij als het bestuur van Folâtre zijn genoodzaakt om passende maatregelen te treffen. Zeker gezien het feit dat een groot  aantal leden tot de risicogroep behoort.

In goed onderling overleg en conform de richtlijnen van de overheid heeft het bestuur dan ook besloten om de accommodatie in ieder geval t/m 31 maart 2020 te sluiten. Ook bonds- en districts-activiteiten, waaronder de finale dag van de WSC en de NPC competitiedagen, zijn afgelast. 

Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn dan zullen wij u daar verder over informeren. Als u vragen heeft dan kunt u die altijd stellen aan bestuur@folatre.nl . Verder verwijzen wij u naar www.RIVM.nl waar u alle maatregelen van de overheid terug kunt vinden. De informatie van de NJBB vind u hier. Het bestuur bedankt u voor de medewerking en wenst alle leden veel sterkte in deze onzekere tijd.  

Het bestuur
CdP Folâtre – Pijnacker