Jeugdpagina

Oliebollen Jeugdtoernooi 2022
Na twee jaar afwezigheid door Corona vond op woensdag 28 december het 21e Oliebollen Jeugdtoernooi plaats op onze lokatie aan de Groene Wijdte. Ten opzichte van 2019 was er een aantal vaste spelers niet meer bij omdat zij inmiddels geen ‘jeugd’ meer zijn. Jammer genoeg is deze groep nog niet vervangen door nieuwe aanwas waardoor het toernooi voor het eerst niet volledig bezet was.

Toch is er een zeer geslaagd toernooi neergezet door de deelnemers uit Nederland en België. Er werden mooie partijen gespeeld en natuurlijk was het traditionele schieten op porselein de klapper aan het eind van de dag. De sloperstrofee werd daar gewonnen door Tycho Schimmel van PV Gouda.

Folâtre bedankt alle vrijwilligers en begeleiders voor het succes van deze dag. Wij hopen jullie volgend jaar weer te zien!

De volledige uitslag:

Alle foto’s van deze dag vind je hier! Klik!

Foto’s WK 2021

Kim in de Telstar

WK 2021 Junioren

Vanaf januari hebben de jeugdspelers, van onder andere Folâtre, elk weekend getraind voor het WK 2021 junioren.  Dat WK zal uiteindelijk gehouden wordt in Santa Susanna (Spanje) van 12 t/m 14 november 2021.

Voor Folâtre hebben Jeseja Letlora, Kasper Stok en Kim van Gellekom hun uiterste best gedaan om bij de laatste 4 te komen. Uiteindelijk heeft de Nederlandse Bondscoach Frans Velthuis (CdP Folâtre) alleen Kim bij de definitieve selectie gehaald.

Het WK-team dat voor Nederland gaat uitkomen bestaat uit: