Afsluiting winterseizoen

Het was me het wintertje wel! Niet wat betreft het algemene beeld van een winter met veel sneeuw, ijs en andere ongemakken als gevolg van lage winterse temperaturen.. Nee, Koning Winter heette dit seizoen “Koning Corona”. Oh ja, het was er en we hadden het ermee te doen. Maar desondanks heeft een aantal leden weer en temperatuur getrotseerd en gewoon doorgespeeld.

Zaterdagmiddag
Aan het einde van het seizoen is de afsluiting met een prijsje voor de 3 spelers met de hoogste plus-score. Dit jaar zijn dat  Aad Tas (3e +244), Marjan van der Tuin (2e + 279) en Janny Korevaar (1e +362).

Wat waard is om te vermelden is dat er in het hele winterseizoen 61 spelers zijn geweest. Neen, niet 61 elke zaterdag (was dat maar waar), ik wil alleen maar zeggen dat 61 leden 1 of meer keren hebben gespeeld.

Dinsdagmiddag
Wat betreft het toekennen van een prijs is er een verschil met de zaterdagmiddag. Nu is er een prijsje voor de 3 best spelende vrouwen en de 3 best spelende mannen.

Van de mannen waren dit: Nico Bakker (3e: 19 gewonnen partijen), Leo Tas ( 2e: 20 gewonnen partijen) en Ben Kapteijn (1e: 25 gewonnen partijen). Een mooi resultaat. Bij de vrouwen was de eindstand als volgt: Joke Oud(3e: 14 gewonnen partijen), Marjan van der Tuin (2e: 15 gewonnen partijen) en Janny Korevaar (1e: 22 gewonnen partijen).

Dinsdagavond
Ook op dinsdagavond is er een competitie gespeeld met vaste doubletten. Derde (op onderling resultaat) werden Anita van Zuidam en Willem Zuidema. Tweede (ook op onderling resultaat) Theo Mast en Roel vd Linden. Eerste zijn geworden Ron vd Velden en Leen Hoogerdijk. Helaas was er geen fotograaf om ook deze kanjers vast te leggen. De zomercompetitie werd aansluitend al gestart en kon er nog genoten worden van een hapje.

Alle winnaars van harte gefeliciteerd. De prijsuitreiking heeft plaatsgevonden op dinsdagmiddag en avond 5 april. Het volledige verslag kunt u terugvinden in de eerstvolgende InFolâtre.