Clubkampioenschap tripletten

Zaterdag 10 februari namen 8 teams deel aan het clubkampioenschap voor tripletten. Na drie voorrondes werd er een splitsing gemaakt in een A- en B poule. Hierin werd vervolgens een halve en een finale gespeeld.

In de A poule wonnen Willem Roodenburg, Gerard Vijverberg en Harry Docter van het team met Jacqueline Quicken, Hans Henneveld en Gijs Maaskant. De andere wedstrijd leek lange tijd in het voordeel uit te vallen van Bert van der Quast, Rien Künz en Arie Bak. Er stond een tussenstand van 11-6 op het bord tegen Willem Zuidema, Hilbrand Meijer en Gertjan Termoshuizen. Er volgde echter een zeer curieuze mene waar Arie de partij uit kon schieten maar de but raakte en uiteindelijk vier tegenpunten moest incasseren. Deze klap kwamen zij niet meer te boven en Willem, Hilbrand en Gertjan wonnen alsnog de partij.

De finale was spannend en ging tot 11-11 gelijk op. In de laatste mene wisten Willem, Hilbrand en Gertjan de partij echter met twee punten uit te maken en werden zij de eerste clubkampioenen van 2024.

In de verliezerspoule werd de finale gewonnen door Frieda Botterman, Bram van Dam en Jan van der Burg. De poedelprijs was voor Marjan, Gerda en Janny. Na de prijsuitreiking werd er onder leiding van Marjan en Janny nog een loterij gehouden. Wij kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag.

Complimenten voor de mensen achter de bar en voor Willem Roodenburg die zijn vuurdoop had met de organisatie van dit kampioenschap als nieuw lid van de wedstrijdcommissie.