Clubontmoeting met JBC Zoetermeer

ZATERDAG 4 SEPTEMBER 2021

Na 2 jaar eindelijk weer eens een gezellige ontmoeting met de boelers uit onze buurgemeente Zoetermeer. Iedereen verheugde zich zeer op deze ontmoeting, want na zo’n lange tijd weer eens een competitie spelen tegen een andere vereniging wil iedereen wel meemaken. Nou ja, iedereen? Met veel aandringen kregen wij 20 spelers zover, tegenover 36 van Zoetermeer. Waarom toch zijn onze leden niet (meer) gemotiveerd om aan deze toernooitjes deel te nemen? Het was een prachtig, zonnige middag. Een lust voor allen om een hele middag buiten actief bezig te zijn.

Maar goed, het was niet anders. 20 van ons en 32 van hun! Voor Zoetermeer betekende het dat een door aantal teams tegen plaatsgenoten gespeeld moest worden. Jammer voor hen, maar hun spelvreugde leed daar niet onder.

De start was om 13.00 uur en ruim voor die tijd was bijna iedereen aanwezig. Wij speelden ons spel en na de 1e ronde is de stand: 7 – 3 voor Zoetermeer. Hieruit bleek dat er nogal wat werk te verzetten valt voor Folâtre.

De 2e speelronde gestart en gespeeld en wat denk je? Alweer een winst voor Zoetermeer: 8 – 2.

De 3e speelronde werd gestart en een goed uur later was ook deze afgelopen en kon de eindstand worden opgemaakt. De prijsuitreiking begon nadat iedereen een heerlijke bitterbal had genuttigd.

De eindstand en de prijzen.
De wedstrijdleiding had gezorgd voor een mix van van alles en nog wat als prijs voor de 3 beste teams van elke vereniging. En…. er was natuurlijk de wisselbeker. Die ging naar Zoetermeer, met een eindstand van: 21 – 9. Zoetermeer gefeliciteerd met dit mooie resultaat.

Wij verheugen ons op de clubontmoeting volgend jaar en dan bij Zoetermeer.

Frans Roos danken wij voor de foto’s:

Facebooktwittermail
instagram