Vanuit de NPC teams

Folâtre 1
Geen bijdrage ontvangen. Er werd met 5-3 van Les Miles Iles gewonnen.

Folâtre 2
Zaterdag 20 november speelde team 2 thuis tegen Markeer 1 uit Hoek van Holland. We staan nog steeds een na onderste en hebben tot nu toe steeds kansen gehad om te winnen of gelijk te spelen, maar dat lukte tot nu toe slechts 1 keer.

Vanochtend meldde Gerard zich jammer genoeg af met rugklachten en dat leidde tot omzettingen in de door ons geplande opstellingen. Misschien had dat een goed effect op onze wedstrijd vandaag tegen Markeer. We begonnen met de drie doubletten partijen en daar wonnen we er eentje van. De andere 2 gingen verloren met 12-13 en 11-13. Had ook andersom kunnen zijn.

Van de tripletten wonnen we er een, dus de stand was 2-3. Daarna volgden nog de doubletten, waarvan we er twee hadden kunnen winnen. Het werd er maar één en de eindstand was 3-5 in het voordeel van Markeer. Jammer, maar helaas.

De beide coaches constateerden wel dat het niveau van onze ploeg met elke wedstrijd wel omhoog gaat en dat geeft hoop voor de volgende wedstrijden.
Roel

Folâtre 3
Omdat een aantal “kenners van de route” ervan overtuigd waren dat er in Leidschendam een enorme file zou staan ter hoogte van het winkelcentrum (Wallmart), gingen wij zeer vroegtijdig op pad. Vanuit Berkel om 10.30 uur en dan via Pijnacker naar Leidschendam. Een aantal spelers gingen zekerheidshalve met de fiets. Dit alles om in ieder geval op tijd bij Grand Cru aan te komen.

Nou, al die kenners hadden het mis, met het resultaat dat wij om even over 11.00 al gearriveerd waren. De ontvangst was prima: warme kantine, coronatest en een gratis bakkie. In de speelhal was het gezond fris als je speelde. Om te zitten was het echt wel fris (zachtjes uitgedrukt). Maar dat heeft niemand ontmoedigd.

We hebben een gezellige spelmiddag gehad. Het eindresultaat was 6 – 2 voor Folâtre. Wij wachten met spanning op de return. Grand Cru, hartelijk welkom in Pijnacker.
Janny

Folâtre 4
Dit team had vandaag wederom een vrije dag.

Folâtre 5
Zaterdag 20 november boulen in Schiedam bij L’Esprit. We gingen ervoor om hier met de winst, liefst 0-8, naar huis te gaan. Helaas liep dit anders. Na de doubletten was de stand 2-1.

Met goede moed werden de tripletten gespeeld. Martin, Bram en Anita hadden een snelle partij en wonnen die met 0-13, dus stand 2-2. Yes! De andere triplette, Gerard, Jan en Harry wonnen met 7-13, Toppie en stand 2-3. We hadden er nog steeds alle vertrouwen in om met winst te kunnen afsluiten maar helaas werden alle 3  doublettes verloren. De partij van Bram en Willem was nog heel spannend maar de tegenstander pakte bij de stand 11-10 laatste 2 punten. Helaas.

Maar we houden er vertrouwen in om in ieder geval de komende thuiswedstrijden met winst te kunnen afsluiten. Eindstand 5-3. Wij van Folatre 5 feliciteren Kim met het behalen van de 3e plaats op het WK. Wat een mooie prestatie!
Anita van Zuidam