NPC, dag 10

Folâtre 1
Er werd thuis met 4-4 gelijkgespeeld tegen Midi 1.

Folâtre 2
Jammer genoeg werd er wederom van Grand Cru 1 verloren met 2-6. Wel enigszins geflatteerd maar daar kopen we niets voor. Wij blijven eigenaar van de rode lantaarn in onze poule.

Folâtre 3
We hebben allemaal nog lang nagenoten van onze overwinningsroes van vorige week op ABA. Daarom konden we er nu weer met opgeheven hoofd tegenaan. Vandaag uit tegen Zoetermeer 3. Harry en Jack konden er helaas niet bij zijn. De eerste ronde werd een mooie overwinning voor ons.

Gerard V en Willem wonnen met 13-7. Gerard t V en Martin behaalden de overwinning met 13-9. Anita en Jan konden ook met 13-9 hun partij winnend afsluiten. 3-0 voor. Een goed begin is het halve werk.

De tweede ronde werd de eerste triplet redelijk snel gewonnen door Gerard V met Willem en Anita met 13-5. Gerard t V met Martin en Rino verloren uiteindelijk na een lange partij met 12-13. Nog steeds voor met 4-1. Ten minste een gelijk spel hebben we al binnen, maar we gaan natuurlijk voor de overwinning.

In de derde ronde stonden Jan en Martin al vrij snel op achterstand en konden dit ondanks de wissel van Martin met Gerard V, niet meer goed maken. 3-13. Gerard t V en Rino moesten helaas ook het onderspit delven en verloren met 9-13. Gelukkig konden Willem en Anita na een lange en spannende strijd hun partij nog in hun voordeel beëindigen met 13-7.

We konden gelukkig ook deze dag weer in ons voordeel afsluiten met een eindstand van 5-3. Daar moest op gedronken worden.

Rino

Folâtre 4
Folatre 4 speelde tegen JBC Zoetermeer 4 zaterdag 3 februari. In eerste doublettenronde wonnen Coby en Gerard met13-7. Aad en Marjan wonnen met 13-6. Joke Oud en Wiebe verloren hun partij met 11-13.

In de tripletten wonnen Coby ,Annemarie en Gerard met 13-10. Janny, Joke en Joke verloren hun partij nipt met 12-13.

De tweede doublettenronde wonnen Marjan en Wiebe met 13-10. Joke kruidenberg en Janny wonnen met 13-7. Aad en Annemarie wonnen met 13-8. Alles bij elkaar een mooie 6-2 overwinning. Hierdoor zijn we opgeklommen naar de 2e plaats in de rangschikking.

Als wij de komende wedstrijden het niveau kunnen handhaven en Vlaardingen wat punten morst kan de laatste wedstrijd nog spannend worden en behoord het kampioenschap tot de mogelijkheden.

Aad

Folâtre 5
Dit team had vandaag een vrijloting en kwam dus niet in actie.