NPC, dag 9

Folâtre 1
Er werd met 7-1 verloren bij ABA1.

Folâtre 2
Met een 1-4 achterstand gingen wij de laatste ronde in. Alleen een gelijkspel behoorde nog tot de mogelijkheden. Met een creatieve samenstelling zouden we daar voor gaan. Na een aantal menes leek dat ook echt te gaan gebeuren. Wij stonden in elke partij ruim voor!

Leaf en Piet gaven het goede voorbeeld en wonnen met 13-3. Gertjan en Wim kwamen daar snel achteraan met 13-4. Bij Gerard en Hilbrand ging het moeizamer. Zij kregen een mene zelfs vijf punten tegen. De wedstrijd liep daarna tot 11-11 gelijk op. In de laatste ging het helaas mis. Twee punten tegen, 11-13 en totale uitslag 3-5.

Elke keer zo dichtbij… In de komende wedstrijden zullen we aan de bak moeten om degradatie te voorkomen. Net als Folâtre 3 danken wij onze kanjers Lyda en Anja achter de bar!

Folâtre 3
Na een aantal keer een uitwedstrijd te hebben gespeeld mochten we eindelijk weer eens in Pijnacker op eigen baan boulen in de NPC. Tegenstander is ABA, die op de 2e plaats staat.  De opstelling was door het team vooraf besproken en vol vertrouwen gingen we ervoor.

In de doublettenronde uitslag 13-9, 13-11 en 13-11 dus 3-0. Van de tripletten werd er 1 gewonnen en 1 verloren. 4-1 tussenstand en ons streven was de volgende doublettenronde te gaan voor de volle winst en dat lukte zowaar. Wat een mooi resultaat deze zaterdag 7-1. Jack, jammer dat je niet kon spelen maar leuk dat je ons kwam aanmoedigen samen met Daan.

De gezellige voorbereiding woensdag en de tips van Harry hebben goed uitgepakt. Trots op ons team! We willen ook graag de dames die bardienst hebben gedraaid bedanken voor hun inzet, alles liep op rolletjes. Dankjewel Anja en Lida.

Folâtre 4
Genoot van een vrijloting.

Folâtre 5
VLAARDINGEN 6 – FOLATRE 5  5 – 3

In een leuke en gezellige ontmoeting met Vlaardingen, kende Folatre een koude start. Na 2 speelronde stonden we met 1 – 4 achter. Dus in de laatste doubletten ronde konden we alleen nog maar een gelijkspel uit het vuur slepen. Dat was zeker de bedoeling, Rob en Rien gingen zeer voortvarend van start en wonnen met 13 -1.

Ook de dames Samantha en Ria wonnen hun partij. Zo moesten de ervaren rotten Arie en Bert de laatste partij over de streep trekker voor het benodigde gelijkspel. Deze heren begonnen hun partij slecht, gezien de 9 – 0 stand op het scorebord, in hun nadeel. Zij wisten het tij te keren en zo stonden ze enige tijd later met 9 – 11 voor. In de beslissende mene gooide ondergetekende echter zulke enorme kutballen, dat Vlaardingen moeiteloos 4 punten bij kon gooien.

Jammer maar volgende keer beter.