NPC, dag 3

Folâtre 1
Folâtre 1 moest in de 3e speelronde uit tegen MIDI 1. MIDI 1 is altijd een lastige tegenstander voor Folâtre. Zeker op eigen terrein is MIDI altijd moeilijk te verslaan.

Zoals gewoonlijk speelde we helemaal achter in de hal op de grove banen. Alhoewel we aardig mee konden komen kwamen we toch elke keer een balletje tekort. Folâtre verloor dan ook met 8-0. De 3 sterkste tegenstanders hebben we nu gehad. Vanaf nu moet Folâtre 1 punten gaan pakken.

Folâtre 2
Vandaag moesten wij tegen het uit de 2e klasse gedegradeerde Grand Cru 1. Wij kwamen goed uit de startblokken en noteerden na de eerste twee speelrondes een 3-2 voorsprong. De laatste ronde ging het echter weer helemaal mis. Net als de vorige wedstrijd tegen DGW verloren al onze doubletten hun laatste ronde.

Zelfs een gelijke stand konden wij niet afdwingen doordat Hans en Gerard met 12-13 het onderspit moesten delven terwijl ze op de stand 11-12 nog vier boules hadden om het winnende punt te maken. Eindstand 5-3 voor Grand Cru ’82. Het doet ons goed om zo goed partij te kunnen geven in deze klasse maar wanneer valt het een keer onze kant op…

Folâtre 3
Folatre 3 speelde deze dag als enige team thuis tegen Zoetermeer 3. Marja en Leonie heel erg bedankt voor het draaien van de bar. Top! Het 3e speelt zonder Gerard Vijverberg die thuis revalideert vanwege een nieuwe heup. Veel sterkte Gerard en een spoedig herstel gewenst.

De start met de doublettes verliep teleurstellend helaas, we kwamen op een achterstand van 0-3. Maar gelukkig werden de beide triplettes gewonnen met 13-11 en 13-2.  We bleven positief en gingen ervoor om de stand om te zetten in winst dan wel minimaal er een gelijkspel uit te slepen.

Eindstand 4-4. Natuurlijk hebben we na afloop nog genoten van de bitterballen en een drankje. Toeschouwers bedankt voor jullie aanmoedigingen, leuk dat jullie er waren!

Folâtre 4
Na een uitgestelde wedstrijd tegen Grand Cru en een vrijloting speelden we onze eerste wedstijd tegen JBC Zoetermeer 4. Na de eerste speelronde was de stand 1-2. De tripletten werden gedeeld dus de stand was 2-3. De laatste 3 doubletten werden verloren zodat de eindstand 2-6 was.

Of het aan het gebrek aan wedstrijdervaring lag of dat Zoetermeer het geluk aan hun zijde had weet ik niet maar als zij naar Pijnacker komen rekenen we er op dat de uitslag er voor ons anders uitziet.

Folâtre 5
Geen verslag ontvangen.