NPC dag 4

Folâtre 1
Geen verslag ontvangen. Het eerste punt werd veroverd door een 4-4 bij Les Miles Iles.

Folâtre 2
Dit team had een vrije dag en kon zelfs 1 speler uitlenen aan het eerste.

Folâtre 3
Op deze zonnige dag ontmoette Folatre 3 L’Esprit 3 thuis in onze mooie accommodatie.
Wij speelden in de hal (geheel voor ons ter beschikking) en de vrijspelers genoten van hun sport op de zonnige buitenbanen.
Folatre heeft ernstig het onderspit gedolven. De uitslag was 7 punten voor de gasten en 1 voor ons. En toch….. het was een gezellige ontmoeting.

Janny

Folâtre 4
VLAARDINGEN 3 – FOLATRE 4. In een leuke wedstrijd, waar Folatre maar met een tireur was afgereisd, is het tot een gelijkspel gekomen. In de gehele wedstijd kwam je het gebrek aan schotkracht tegen. Dat liep vaak voor Folatre verkeerd af.

Desalniettemin was een gelijkspel de juiste uitslag en konden beide ploegen tevreden huiswaarts keren. Hopende dat de tireurs de komende weken geen vrije dag meer nemen. A.s. zaterdag al weer, dan tegen Grand Cru in Leidschendam.

Bert van der Quast.

Folâtre 5
Zaterdag 29 oktober 2022. De uitwedstrijd bij JBC Vlaardingen. Harrij en gerard zijn er niet bij.  Voor Rino is het zijn eerste uitwedstrijd met team 5. Voor de zes spelers 3 partijen te gaan. Anita heeft weer wat lekkers mee genomen voor bij  de koffie. En nu er tegenaan!!!

Ronde 1, 2 gewonnen 13_5 en13_9. 1 verloren 13_11
Ronde 2 triplet. 1gewonnen   13_7. 1 verloren 13_0.
Tot nutoe ziet het er goed uit 2_3 voor  

Ronde 3. Wat gebeurd er we verliezen alle drie de partijen! Ook bij verlies 5_3 wat na gekletst met een drankje en bittergarnituur. De volgende keer moet het beter!!!!

Gerard tv.