NPC, dag 7

Folâtre 1
L’ Esprit 1- Folatre 1; uitslag 6-2

Folâtre 2
De laatste speeldag van het jaar stond bij ons vooral in het teken van de laatste wedstrijd van onze captain, Roel van der Linden. Vanaf het eerste uur een vaste kracht in ons team maar zoals bekend is hij inmiddels verhuist en lid geworden bij een andere vereniging.

Onze tegenstander was Gouda 1, op papier een geduchte tegenstander. De eerste ronde leek dat echter mee te vallen want wij wonnen alle drie onze partijen. Na de tweede ronde hadden we al een punt binnen: stand 4-1.

De laatste ronde werd aan het slot nog moeilijk. Er werd een partij verloren en de andere twee partijen werden onverwacht nog best spannend. Gelukkig trokken wij in beide partijen aan het langste eind en noteerden wij een 6-2 overwinning! Met dit resultaat staan we er halverwege de competitie hartstikke goed voor en is er nog van alles mogelijk. Na de wedstrijd werden Roel en Wil nog door het team in het zonnetje gezet en werd er geproost op zijn bijdrage aan onze resultaten. Wij gaan hem missen!

Gertjan

Folâtre 3
Folâtre 3 – Folâtre 4; uitslag 3-5

Folâtre 4
Folâtre 3 – Folâtre 4. In de 6de divisie zijn deze twee teams van Folatre samen in een poule ingedeeld. Om competitievervalsing tegen te gaan zou je zeggen, begin met deze wedstrijden. Blijkbaar vinden ze dat bij de NJBB niet de moeite waard, dus spelen we gewoon halverwege en aan het eind van de competitie tegen elkaar. Dat was dus afgelopen zaterdag het geval, Folatre 4 wist met 3 – 5 van het onderaan staande Folatre 3 te winnen.

Bij ons waren het vooral de invallers Samantha en Bram die een uitstekende indruk maakten. Misschien komen zij wel in aanmerking voor een vast contract maar daar moet directie zich nog over beraden. Leuke bouldag gehad en welverdiend gewonnen. Prettige feestdagen allemaal.

Bert Q.

Folâtre 5
Op zaterdag 10 december moesten we het opnemen tegen de goede worp in Den Haag, om 11 uur waren we daar al ,hebben eerst met alle een lekker bakkie met een lekkere koek waar Anita altijd voor zorgt gedronken.

Na de koffie even ingooien om de banen te verkennen. In de eerste speelronde speelde Martien en Willem een goede partij zo ook Anita en Jan, Harry en Gerard V hadden het duidelijk moeilijk met hun tegenstander na de hele partij achter gestaan te hebben wisten ze de partij toch nog naar zich toe te trekken door de laatste mene 5 punten te scoren,en de tegenstander verbouwereerd achter te laten, stand na eerste ronde 0-3.

Na de eerste pauze werden ook de beide  tripletten gewonnen door folatre, stand 0-5. De derde speelronde werd eveneens een overwinning van Gerard ten V en Jan B zo ook Martien en Willem en Gerard V en Harry, stand 0-8 waardoor we aan kop gaan en we ons WINTERKAMPIOEN mogen noemen voor wat het waard is. Na de wedstrijden nog even een afzakkertje genomen met allen om zo een gezellige middag mee af te sluiten.

Gerard V