NPC, dag 7

Folâtre 1
Er werd met thuis met 3-5 verloren van hekkensluiter Les Miles Iles.

Folâtre 2
Het lijkt erop dat het tij gekeerd is. Na een gelijkspel en de winst vorige week, werd er wederom gewonnen. Dit keer thuis tegen Petangeske 2 met maar liefst 6-2. Hiermee zijn wij van de laatste plaats af!

Folâtre 3
Zaterdagmorgen met Martin, Anita en ik naar Alphen aan de Rijn gereden voor de wedstrijd tegen APC Les Ponteurs 3 die boven ons staan. Gerard Vijverberg en Jan van der Burg waren er niet bij. De eerste speelronde doubletten werd het 13-3 en 13-7 en12-13. Tripletten 8-13 en 13-3. Derde speelronde doublet werd het 13-5, 13-5 en 11-13. Totaal 5-3 verloren.

Het moet volgend jaar beter. Hopelijk zijn we dan compleet. De nababbel was zoals van ouds. De koeken van Anita waren weer lekker en de bitter ballen smaakten ook weer. Ik wens jullie allemaal een goed uiteinde en een gezond 2024.

Groetjes Gerard ten Velden

Folâtre 4
Wij speelden op 16 december de NPC wedstrijd tegen J.B.C. Vlaardingen 5. Bij winst zouden we als koploper de winterstop in gaan. Marjan was afwezig wegens rugklachten.

De eerste ronde doubletten wonnen we met 2-1 dus gingen we met goede moed aan de tripletten beginnen, helaas verloren we beide tripletten dus moesten de laatste doubletten allemaal gewonnen worden. Gerard en Aad waren snel klaar met een uitslag van 0-13. Wiebe en Joke Kruidenberg stonden voor met 8-7 en toen maakte de tegenstander het met 6 punten uit. Janny en Joke Oud verloren nipt met 11-13 zodat we met een 2-6 verlies huiswaarts keerden.

Aad Tas.

Folâtre 5
FOLATRE 5 – MIDI 4  3 – 5. In een leuke en spannende wedstrijd, die gelijk op ging, hebben wij toch nog verloren. Of het nou, geluk was of niet, als er 3 wedstrijden in 12 – 13 verlies eindigen kan je zeggen dat we aardig hebben meegedaan.

Nu halverwege de competitie, draaien we in de middenmoot mee, daar moeten we tevreden mee zijn. We kunnen wel meer willen, maar als de kwaliteit er niet uitkomt, moeten we tevreden zijn. We hopen op een goede en gezellige tweede helft van de competitie. Want leuk blijft het, als je die volle speelhal, afgelopen zaterdag zag. Dan hebben er toch veel mensen een gezellige middag, met dit spelletje.

Bert Q.