Nieuwjaarsreceptie

Op zaterdag 6 januari werd op onze locatie aan de Sportlaan de traditionele nieuwjaarsreceptie gehouden. Natuurlijk voorafgegaan door het Nieuwjaarstoernooi. Met 29 teams een volle bak in de hal en dat leverde veel gezelligheid en strijd op. Uiteindelijk leverde dit de volgende eindstand op:
1. Leen Hoogerdijk en Ron van der Velden
2. Gerard Vijverberg en Harry Docter
3. Wiebe Albers en Janny Korevaar

De voorzitter kon rond 16:00 uur de prijzen aan deze teams uitreiken. Daarna was het tijd voor de nieuwjaarsreceptie. In zijn toespraak haalde de voorzitter de hoogtepunten aan van 2023 en blikte hij vooruit naar het nieuwe jaar.  

Vervolgens werd de Vrijwilliger van het Jaar bekend gemaakt. Deze benoeming is geschied op grond van zijn inzet voor de club en met name als lid van de accommodatiecommissie. Zijn bereidheid om altijd en overal een handje te helpen is zeer te prijzen. Heel terecht werd de oorkonde, bloemen en bokaal overhandigd aan Aad Tas! 

Tot slot was er speciale aandacht voor Leen Hoogerdijk. Hij is afgelopen jaar gestopt als bestuurslid en zal zijn andere werkzaamheden overdragen omdat door zijn pensioen het leven er anders uit gaat zien. Als waardering voor al zijn werk werd hij onder applaus tot Lid van Verdienste benoemd. 

Daarna was het tijd voor de gezamenlijke toost op het nieuwe jaar. We kijken terug op een zeer geslaagde dag!