Zomertoernooi 2

Op een zonovergoten  sportpark van Folâtre werden we allemaal welkom geheten door organisator Janny Korevaar, die ons, de 30 deelnemers een leuke middag en veel succes toe wenste. 

Er werd gespeeld in drie wedstrijden die allemaal reuze spannend werden. De banen waren door het mooie weer keihard maar daar had iedereen last van en dan spreekt natuurlijk ook nog eens de geluks factor mee. Met als eindresultaat bij de dames nr. 1 Anemarie Jansen en 2 Frida Botterman na een shout-out met Ria van der Quast en bij de heren werd 1e Bram van Zuidam en voor de tweede plaats met ook  een shout-out  tussen de Willems Zuidema en Rodenburg, uiteindelijk door de laatste gewonnen.

Na de prijsuitreiking was er  een verloting  waarbij een prijs viel op een lootje, die eerst voor Willem Zuidema bestemd was. maar hij ruilde dit met die van Bram van Zuidam, En laat nou net op dit lot een prijs vallen. Over geluk gesproken.  Na nog even nagepraat te hebben en op een leuke dag terug kijkend,  togen we huiswaarts. Wordt vervolgd. Op zaterdag 2 juli staat het volgende zomertoernooi op de agenda.