Ontmoeting TOGB/ Folâtre in Berkel

Wat een feestelijke ontmoeting hebben wij 12 mei weer mogen beleven. Niet alleen feestelijk omdat het na 2 jaar weer eens een gezellige clubontmoeting is, maar ook omdat TOGB 10 jaar bestaat. Door Corona is de feestelijkheid een jaartje uitgesteld, maar dat betekent ook dat het budget voor de viering een jaartje is toegenomen en dat merkten wij. We zijn op uitgebreide manier onthaald met allerlei hapjes.

Onze voorzitter kwam nog langs om het Bestuur en de leden van TOGB te feliciteren met hun 10-jarig jubileum. Een felicitatie gaat meestal vergezeld met een kadootje en deze keer overhandigde onze voorzitter namens Folâtre een zilverkleurige schaal met tekst aan Harrie Docter, de voorzitter van TOGB. Dit werd door hem en de leden van TOGB zeer op prijs gesteld.

Dan naar de ontmoeting zelf: Er deden van beide verenigingen 15 doubletten mee aan de ontmoeting en deze waren door TOGB ingedeeld. Er werden door elk doublet drie wedstrijden gespeeld op zeer verschillende banen.

Na ronde 1 stond TOGB voor met 9-6, ronde 2 had als uitslag 7-8 voor Folâtre en ronde 3 was in het voordeel van TOGB 10-5. In totaal had TOGB dus aan het langste eind getrokken met 26 gewonnen partijen, tegen 19 gewonnen partijen door Folâtre. Bij de volgende ontmoeting hebben wij dus wat goed te maken.

Bij TOGB was het beste team Claudia van der Hoek en Tjeerd Plantinga, 3 winst en een saldo van 34. Bij Folâtre waren dit Annemarie Jansen en Ab van de Maarel, 3 winst en een saldo van 22. Er was ook nog een poedelprijsje voor het team dat de “matigste” resultaten had geboekt, voor Folâtre waren dit Joke O. en Wiebe A.

Al met al een hele geslaagde dag, waarbij TOGB zich als hele goede gastheer/vrouw liet zien. Wij bedanken hen voor een hele leuke, gezellige en sportieve dag en kijken uit naar de volgende ontmoeting.

Bijgaande foto’s geven een impressie van deze geslaagde middag.