Oranjetoernooi 27 april 2022

Dit jaar mocht en kon het Oranjetoernooi weer gespeeld worden. Het weer was redelijk en er waren 24 doublette-teams aanwezig. Waarvan 10 teams van Folâtre. Totaal deden 21 spelers van Folatre mee, een mooi aantal.

Na twee voorrondes werden er drie poules gemaakt. Janny en Bram kwamen net als Colette en Hans in poule A terecht. Ook Kim ging in de A poule verder maar helaas wisten geen van alle een finale, A-hoofd of A-complementair, te bereiken.

In de B-poule kwamen 4 teams van Folatre terecht, Jacqueline-Anita, Bert-Arie, Joke K-Annemarie en Ron-Leen. Twee teams van Folatre, Bert-Arie en Ron-Leen kwamen in de B-hoofd finale terecht. Bert en Arie begonnen ijzersterk en namen een ruime voorsprong, maar in de “tweede” helft wisten Ron en Leen de achterstand goed te maken en met 13-12 te winnen.

Ook in de C-poule kwamen vier Folatre teams terecht, Joke O-Jan, Gerard K-Jacques, Henk-Aad en Gerard tV-Chris. Alleen Joke O-Jan wisten een finale, C-comp te halen, helaas verloren zij deze. Al met al een geslaagd toernooi, alle medewerkers bedankt voor jullie inzet deze dag.

De winnaars:

Poule A1. Kees Koogje – Simon Vogelaar
2. Iwan Gard – Eugene Faraz
A- complementair1. Josefien Koogje – Anette Boluijt
2. Margriet en Herman de Roo
Poule B1. Ron vd Velden – Leen Hoogerdijk
2. Arie Bak –  Bert vd Quast
B-complementair1. Roby van Rooijen – Desiree Rikkers
2. Rody Bayens – Jobbi Schefferlie
Poule C1. Angelique Velthuis – Krijn Kok 
2. Norma Bijl – Jeffrey van Loon
C-complementair1. Cees Hoogerheide- Joop Pols
2. Joke Oud – Jan vd Burg