Zomertoernooi 6

Het was woensdag de 26ste. De weervoorspelling was niet al te best: wind en veel buien, af en toe laat de zon zich wel zien…. Wauw net deze dag! Maar gelukkig de goden waren ons goed gezind: de werkelijkheid was anders  de dag had prachtig zonnig weer, echt wat een toernooi nodig heeft. En dit bracht een ieder in een goede stemming en zin om hun de balletjes te gooien! 

De opkomst was verrassend; er werden uiteindelijk 31 deelnemers geregistreerd, 11 vrouwen en 20 mannen en het systeem werd gespeeld in  melee. De nummertjes werden uitgedeeld waarna de deelnemers naar de banen sjokten met volle moed en top winnaarsmentaliteit. De sfeer was goed! Dit kon ook niet anders met zulke heerlijke enthousiaste spelers die hun ballen graag naar de goede richting gooiden. 

Resultaat bij de heren:    
Willem Zuidema 1e met 3 gewonnen partijen en + 26
Hans de Bruijn 2e met 2 gewonnen partijen en + 20

Resultaat bij de Dames:  Annemarie Jansen 1e met 1 gewonnen partij en + 6
Gerda Wortman had de poedelprijs te pakken.

Voor het organiseren werd aan Janny en Marjan namens de deelnemers een leuk aandenken uitgereikt “een fotokaart” gemaakt door Henk Brink; echt een origineel kado. Organisatiekeien Janny en Marjan; het was weer leuk, gezellig en een goed georganiseerd toernooi! 

Leuke ervaring om hieraan mee te mogen doen. Tot de volgend jaar op een van de volgende zomertoernooien !!! Trouwens de loterij na de prijsuitreiking was erg surprise en leuk gedaan….  Mijn petje af dames !!!!

Ingrid