Clubkampioenschap tête-à-tête

Op 12 november werd het club kampioenschap tete a tete gespeeld. Bij de recreanten waren er acht deelnemers en bij de wedstrijdspelers 24. De recreanten begonnen om 13:00 uur aan hun 3 voorgelote partijen. De wedstrijdspelers waren om 10:30 al gestart. Verdeeld over 4 poules moesten en 5 partijen gespeeld worden. Na deze 5 partijen gingen de nummers 1 van de poules door naar de halve finale. Er waren zeer spannende partijen bij en in sommige poules bleef het tot eind spannend.

Bij de recreanten werd Jada voor Ria van Wingerden eerste. De halve finales bij de wedstrijdspelers waren spannend, Janny speelde tegen Gerard Vijverberg. Janny wist deze met 13-7 te winnen. In de andere halve finale speelde Ria vd Quast tegen Leen. Deze partij werd met 13-7 gewonnen door Leen.

Omdat er ook voor de 3de en 4de plek gespeeld werd volgde er een soort van “partner ruil”. Ria tegen Gerard en Janny tegen Leen. Onder grote belangstelling werden de spannende partijen gespeeld. Ria won met 13-9 de strijd om de 3de plek.

De finale ging tot 7-7 gelijk op en was er nog niets te zeggen wie de clubkampioen zou worden maar vanaf deze stand werd het 13-7 voor Leen.

Iedereen, de barbezetting en alle spelers, bedankt voor dit mooie kampioenschap.